Haris Sefer, kao i svake godine, ovog ljeta se nalazi u našoj Bosni i Hercegovini. Tu je obiteljskim povodom, ali isto tako da odradi razne projekte.

Došao sam malo ranije da se maksimalno pripremim za ilidžanski izazov. Vjerujem da smo dobro se prezentirali i učestvovali u jednom lijepu projektu. Pjesma Oblaci vjerujem da ima nešto u sebi što bi slušatelji i gledaoci prepoznali. Dobio sam veoma pozitivne komentare na izvedbu a i na cjelokupnu pjesmu.

Mnogi su isto tako primijetili jedan preokret od prijašnjeg stajlinga tokom izvedbe pjesme Oblaci

Pa eto, ja obožavam inače klasično odijelo u raznim varijacijama. Ali smo ipak gledali da bude nešto malo jednostavnije i prihvatljivije. Moram se zahvaliti Hayat produkciji na pozitivnim komentarima, a najviše mojoj dragoj Dženiti što je svo vrijeme bila tu uz mene.

Haris uskoro planira ekranizirati pjesmu sa ilidžanskog festivala 2019. godine i druge projekte za koje je isto u radnoj atmosferi ovog ljeta.

Vjerujem da nećete dugo čekati na jedan lijep spot za ovu pjesmu, prvo čekamo da izađe snimak i tog uživo nastupa. Pored toga, ima jedna sevdalinka koja je već više od godinu dana u rezervnom planu. Trebalo bi se to isto što prije uraditi, tako da ne znam ni sam još čime ću publiku prije moći počastiti. Snimak je spreman, samo spot da se još uradi po povratku u Holandiji.

Očekujemo uskoro mnogo toga od našeg Harisa, a za sad uživamo u snimku uživo pjesme Moj dilbere (sa 11.festivala sevdalinke u Tuzli)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.